Pagina's

maandag 16 februari 2015

5 jaar The Ducth Royal Family... Fotosessies

Over precies een week is het weer tijd voor de  jaarlijkse fotosessie in Lech. Een mooi moment een terug te blikken.  Daar om nu in het vervolg van de serie 5 jaar The Dutch Royal Family... aandacht voor de fotomomenten van de afgelopen vijf jaar.. 

Fotosessie zomer 2010 
Door de winterspelen in Vancouver was er geen fotomoment in Lech in 2010. Het eerste fotomoment met het gezin van Prins Willem-Alexander en  Prinses Maxima in 2010 vond op 5 juli in de tuin van Vila Eikenhorst.

RVD

Fotosessie kerst 2010 
Voor de fotosessie die volgende moest de pers afreizen naar Argentinië, om precies te zijn naar Villa La Angostura. Hier werd op 19 december 2010 een fotosessie gehouden aan het begin van de feestdagen die met familie door gebracht gaan worden.


Fotosessie wintersport 2011
Op 19 februari stond een volgende fotosessie gepland. Dit keer in Lech. Hierbij waren niet alleen Prins*Willem-Alexander en Prinses* Maxima met hun dochters , de prinsessen Amalia , Alexia en Ariane, aanwezig. Ook Koningin* Beatrix , Prins Constantijn , Prinses Laurentien , Gravin Eloise , Graaf Claus Casimir , Gravin Leornore , Prins Friso , Prinses Mabel , Luana en Zaria waren er bij.




Fotosessie zomer 2011
Op 4 juli 2011  was er weer een fotosessie dit keer in de Italiaanse plaats Tavarnelle. Naast Prins* Willem-Alexander , Prinses* Maxima , Prinses Amalia , Prinses Alexia , Prinses Ariane sloot ook Koningin Beatrix* zich aan





De volgende fotosessie stond gepland op 20 februari 2012. Helaas liep het anders. Prins Friso kwam tijdens een skitocht op 17 februari onder een lawine terecht en belande in een coma. De fotosessie werd (begrijpelijk) afgelast.

Fotosessie zomer 2012 
Op 7 juli 2012 werd er weer geposeerd. Dit keer was de Seringenberg  op landgoed 'De Horsten' de locatie.RVD


Fotosessie kerst 2012
Op 23 december 2012 vond de volgende fotosessie plaatst. Net als twee jaar daarvoor poseerde het gezin van Prins* Willem-Alexander in de Argentijnse plaats Villa La Angostura

Dubbel fotomoment wintersport 2013



Rond de wintersport in 2013 zijn er maar liefst. Op 15 februari2013 is de pers welkom bij vertrek van de koninklijke trein van station Amsterdam Centraal. Drie dagen later (18 februari) poseert het  gezin met Koningin Beatrix in Lech
RVD/ Robin van Utrecht

Fotosessie zomer 2013 
Op 19 juli 2013 werd er weer geposeerd in de tuin van Vila Eikenhorst. 
 RVD

17 februari 2014 is er weer een fotosessie in Lech.  Net als in 2011 was het weer een grote groep.


Op 18 juli 2014 stond er een fotosessie met het koningspaar en hun dochters gepland op het strand bij wassenaar gepland, maar deze wordt om begrijpelijke rede afgelast. Een dag daarvoor stortte vlucht MH17 neer boven het oosten van Oekraïne

Fotosessie kerst 2014  
De laatste fotosessie was 22 december 2014. Toen poseerde Koning Willem-Alexander , Koningin Maxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane in  ´Bosque del Arrayanes' een nationaal park in de buurt van Villa La Angostura


Klik op de koppen voor meer beelden van de desbetreffende fotosessie.

*In deze log is bij het koningspaar en Prinses Beatrix de titel gebruikt die op dat moment van toepassing was.


Ik hoor graag suggesties voor het vervolg van deze serie. Ik hoor bijvoorbeeld graag welk onderwerp er vervolgens jullie niet mag ontbreken in deze serie.  En in het laatste deel wil ik terugblikken op hoogte , maar ook dieptepunten van de afgelopen vijf jaar die niet in de andere delen zijn onder gebracht.. Welk moment mag / welke momenten van de afgelopen vijf jaar mogen van jullie niet ontbreken in een terugblik?  Tips en ideeën zijn sowieso altijd welkom!

2 opmerkingen:

  1. Blijft leuk om deze fotosessies terug te zien. Wat denk je ervan om de afgelopen 5 koninginnendagen nog eens de revue te laten passeren. Ga eens na welke ander Oranjepersonen in de afgelopen 5 jaar iets hebben meegemaakt of hebben gedaan en dan denk ik bv. aan prinses Irene, prinses Christina of de kinderen van Margriet en Pieter.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt weer voor je reactie. Koninginnedagen was ook al in mij opgekomen en ik ga eens nadenken over de dingen die de minder zichtbare leden meegemaakt of gedaan hebben.

      Verwijderen