Pagina's

maandag 29 maart 2010

Doop Eliane

Gisteren (zondag 28 Maart) is Eliane Sophia Carolina van Vollenhoven, de jongste dochter van Prins Floris en Prinses Aimée van Oranje-Nassau, van Vollenhoven in besloten kring gedoopt in de kapel van Paleis Het Loo Nationaal Museum in Apeldoorn.Dr. A. van der Meiden is voorgegaan in de doopdienst, die werd gehouden onder verantwoordelijkheid van de Nederlandse Protestanten Bond te Apeldoorn.De peetouders van Eliane zijn Prins Maurits van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, Prinses Carolina de Bourbon de Parme, de heer Hans Söhngen en mevrouw Ike de Rooij-van Haaren. Tijdens de doop waren veel leden van de koninklijke familie aanwezig. Grote afwezigen waren Prinses Amalia en Isabelle ,zij waren allebei naar een feestje. Ook prinses Laurentien , Pieter van Vollenhoven jr. & Prinses Margarita waren niet aanwezig.

De RVD gaf de volgende foto's vrij:
© RVD.
© Royal-Naturepress/C.Buys. Overname zonder zijn toestemming verboden.

 
© Mirjam overname zonder toestemming verboden.

Nog meer foto's bekijken? Klik HIER , HIER ,HIER & HIER

8 opmerkingen:

  1. Geweldig dat alle kindjes erbij waren, wel heel jammer dat Amalia, Isabella en Pietertje misten, maar wat zagen ze er allemaal mooi uit en wat staan ze weer schattig op de foto... Eigenlijk is het toch wel heel jammer dat we ze maar zo weinig bij elkaar zien, een hele grote familefoto zou echt een keer gaaf zijn! Ook helemaal leuk dat Luana en Zaria erbij waren en natuurlijk de kleine Julia. De fotos un jeblijven bekijken, de kindjes zijn ook weer erg gegroeid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke en schattige foto's! Ze zijn allemaal weer erg gegroeid :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke foto's, ze zagen er allemaal super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind dat iedereen erg supe rmooi uit zag! Vooral Aimee en Anita waren echt de toppers! Jammer dat Amalia er niet bij was... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je zoveel foto's van royalnaturepress mag plaatsen!
    Vind ook de outfits van Anita en Aimée de mooiste :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattige foto's zijn het toch om te zien he?! Echt heel lief! Leuk dat er zoveel kleintjes bij waren zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaaf dat je al die foto's van Cees Buys mag plaatsen! Ze zijn ook echt heel mooi! De doop van Eliane is weer een geweldig hoogtepunt geweest, met veel lieve foto's als resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen