Pagina's

zaterdag 20 maart 2010

Koninklijke familie bij NL Doet

Over NL Doet
NL Doet is vijf jaar geleden opgericht onder de naam Make a Difference Day. NL Doet heeft als doel mensen aan te sporen zich gezamenlijk in te zetten voor een vrijwilligersactiviteit. NL Doet is georganiseerd door het Oranje Fonds, het fonds voor sociale cohesie in Nederland, in samenwerking met MOVISIE, kennis en advies voor maatschappelijke ontwikkeling.

De koninklijke familie en NL Doet 2010 Dit jaar is een bijzondere editie het is namelijk het 5 keer dat deze actie georganiseerd word en het 30 jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix , daarom heeft de Koninklijke Familie zich gezamenlijk voor één organisatie in gezet. De Koningin, de Prins van Oranje, Prinses Máxima, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Floris en Prinses Aimée hebben gezamenlijk speeltoestellen geverfd, reparatiewerkzaamheden verricht en buitenmuren en opslagruimtes opgeknapt in een bouwspeeltuin van Stichting Jeugdland in Nieuwegein.
http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf


AimeeNl_doet_dekoninginNl_doet_prinses_maxima
Nl_doetprinswaAnnetteBernardBroersvanvollenhovenLaurentienMarilene

Bron: RVD. Nog meer foto's bekijken? Klik HIERHIER

Omdat de RVD pas achteraf de locatie bekend maakte en er weinig fotografen aanwezig waren zijn er naast de foto's van de RVD geen foto's die in kan plaatsen , als ik foto's vind die ik kan plaatsen komen ze zo snel mogelijk in dit logje.

11 opmerkingen:

  1. Hele leuke foto's! OOk erg leuk om de royals zo aan het werk te zien..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super leuke foto's!! Zo ontspannen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke foto's ! en die filmpjes zijn ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, deze ontspannen foto's! Toch jammer dat het niet van tevoren bekend is gemaakt, waar ze vrijwilligerswerk gingen doen... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, het zijn eigenlijk wel veel foto's, tenminste dat vind ik! En ze zijn leuk!! Echt; het heeft wat om de koninklijke familie zo met elkaar bezig te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele mooie foto's en filmpjes! Ook wel leuk dat ze een keer met z'n allen naar één plek gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke foto's, leuk om te zien dat ze aan het werk zijn, ze zijn zo heel anders, maar echt super dat ze mee helpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk dat de familie elk jaar weer zo enthousiast meedoet, jeziet zo een heel andere, leuke kant van ze! Mooie fotos en een leuke log heb je ervan gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen