Pagina's

maandag 18 februari 2013

Fotosessie Lech 2013

Vandaag was er weer een fotosessie in Lech. Dit jaar waren er meer journalisten dan ooit. Waarschijnlijk kwam dit om dat het om twee redenen een bijzondere fotosessie is. Allereerst omdat prins Friso hier vorig jaar onder een lawine terecht kwam en ten tweede omdat het de laatse fotosessie is van beatrix als koningin en van Willem-Alexander en Maxima als prinselijk paar.
Dit jaar waren er wel minder leden van de koninklijke familie. Waar sinds 2007 het gezin van prins Constantijn altijd bij de fotosessie was en in 2011 zelf het gezin van prins Friso , bleef het nu beperkt tot het gezin van prins Willem-Alexander en koningin Beatrix.

Prinses Amalia liet vrijdag bij vertrek met koninklijke trein al zien dat ze een aardig woordje klaar heeft. Toen ze op een geven moment niet meer wist waar ze moest kijken riep ze “Waar moet ik kijken? Ik heb geen acht ogen.”  Toen haar vader verbaasd reageerde toen de fotografen “Tot maandag”zeiden vulde ze haar vader aan door te zeggen “Maar nu hebben jullie toch al foto’s genomen?”

Ook vandaag was ze niet verlegen. Toen journalisten haar aanmoedigden om een sneeuwbal te gooien pakte ze sneeuw. Haar vader vond het niet zo'n goed idee en zei dat ze het beter maar niet kon doen omdat het haar blijft achter volgen. Uiteindelijk werd de sneeuwbal  maar bij haar moeder in de nek te geplakt.

Na ongeveer een kwartier poseren konden de ski's ondergebonden worden en konden de journalisten nog even een skiende familie vastleggen.  Prinses Amalia en Prinses Alexia komen al goed weg op de ski's. Prinses Ariane heeft het duidelijk nog wat minder vaak gedaan en roep nog even "Papa ik durf niet!"


 
ANP/Robin van Utrecht via RVD


1 opmerking:

  1. Leuk dat we ze met de trein zagen vertrekken! De fotosessie was erg leuk met het gooien van de sneeuw ballen!

    BeantwoordenVerwijderen