Pagina's

zaterdag 23 februari 2013

Creatiewedstrijd

Zoals beloofd zou ik nog een datum geven voor wanneer de collages voor de wedstrijd binnen moeten zijn.

Het is 15 maart geworden.  Op 16 maart zullen de collages geplaatst worden en begint de wedstrijd.

Hoe meer mensen er mee doen , hoe meer keus en hoe leuker! Daarom heb ik besloten dat iedereen die nog mee wil doen gewoon nog tot 15 maart dat kan aangeven!


In deze wedstrijd is het de bedoeling dat je al je creativiteit gebruikt om  iets leuks maakt met de troonswisseling. Dit mag van alles zijn. Een kopfoto, bannner, welkomsplaatje, bewegende bannner, bewegende welkom een avatar collages en zelf een verhaal of iets in die richting.

Als je een foto's gebruikt wil ik jullie erop wijzen alleen foto's te gebruiken van de RVD of van
jezelf.
RVD foto's vind je op  http://www.koninklijkhuis.nl/foto-en-video/portretfotos/ en  http://www.gahetna.nl/collectie/afbeeldingen/fotocollectie/zoeken/q/zoekterm/beatrix/q/commentaar/1/f/Serie_Collectie/Fotocollectie%20RVD%20--%20Koninklijk%20Huis (Let erop dat er bij de foto staat dat het een RVD foto is!) Mocht je hulp willen bij het kiezen van foto's mag je dat gerust aangeven!

Degene die mee wil doen moet voor 15  maart een berichtje sturen naar thedutchroyalfamily@live.nl. (Mocht je mee willen doen maar het niet redden om voor 15 maart de collage af te hebben kun je dat gerust aangeven!)

Hopelijk is het tot zover duidelijk , als er vragen zijn hoor ik het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten