Pagina's

donderdag 14 april 2011

Quiz Waar of niet waar? {4} en uitslag Quiz Waar of niet waar? {3}

Het heeft even geduurd, maar hier is dan toch de nieuwe Waar of niet waar Quiz en de uitslag van de vorige Quiz.


Wat is de bedoeling?

Hier onder staan 5 stellingen. Hiervan wil ik weten of ze juist of onjuist zijn EN als je de stelling ook nog eens goed verbeterd krijg je daar vanaf nu extra punten voor.

De stellingen

1. Het staatsbezoeken aan Duitsland van 12 t/m 15 April is het tweede staatbezoek van koningin Beatrix aan Duitsland. In 1991 bracht ze namelijk al eerder een staatsbezoek.

2. Koningin Beatrix  heeft in totaal 50 staatsbezoeken afgelegd.

3. Koningin Beatrix  heeft twee keer een officieel staatsbezoek afgelegd aan België.

4. De koningin heeft  twee officiële staatsbezoeken gebracht aan Luxemburg.

5. De koningin heeft 6 keer een officieel bezoek gebracht aan de Nederlandse Antillen.

Antwoorden kun je mailen naar thedutchroyalfamily@live.nl , plaats dus geen antwoorden als reacatie!

Puntentelling
Je krijgt voor goede antwoorden 2 punten. Vanaf nu krijg je alleen voor  goed verbeterde stellingen  2 Punten , als de stelling niet verbeterd word of niet goed verbeterd wordt krijg je voor maar 1 punt.  De gene die het als eerste inleverd krijgt daar nog 4 punten bij.

De antwoorden:

1. De kinderen van prinses Irene hebben de aanspreek titel Koninklijke Hoogheid en de kinderen van prinses Margriet hebben de aanspreektitel Hoogheid.  Juist

2. Prins Maurits wordt continu beveiligd. Onjuist. Prins Maurits heeft alleen een systeem waarmee hij snel politie kan oproepen , maar niet continu bewaking in de buurt.

3. Een koning/ koningin wordt in Nederland niet gekroond Juist, in nederland word de nieuwe koningin of koningin ingehuldigd. De kroon is alleen een symbool. 

4.  Alle kleinkinderen van Koningin Beatrix hebben de titel prins of prinses.Onjuist alleen de kinderen van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. De andere kleinkinderen hebben de titel graaf/gravin.

5.  De kleinkinderen van prof. Mr. Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet hebben de titel prins of prinses. Onjuist de kleinkinderen van Mr. Pieter en Prins Margriet hebben geen titels. De titels van hun vader zijn niet erfelijk.

De uitslag:

Anja: 8 punten   (1fout)                                                                               = 8 punten 

Corry: 8 Punten ( 2 stelling niet (goed) verbeterd)                                        = 9 punten 

Jeroen: 9 punten (een stelling niet (goed) verbeterd)                                    = 9 punten                

Lichelle 8 punten  (1 fout en een stelling niet (goed)verbeterd)                     = 8 punten

Ricardo: 9 punten (1 stelling niet (goed) verbeterd) + 4 bonuspunten            = 13 punten 

Bij elkaar komt het dan tot de volgende uitslag:

Anja:  12 + 7+ 8            = 27 punten                             


Corry: 8 +8+9               = 25 Punten



Jeroen   08+9            = 17 punten


Jenny: 6 +9 + 0               = 15 Punten


Vivian: 8 + 6 +0            = 14 punten

Ricardo: 0+0+13            = 13 punten



Dagmar: 8 +0+0            = 8 punten


 Lichelle 0+0+8                = 8 punten


(ps als  iemand iets mis  hoor ik het graag)

5 opmerkingen:

  1. Leuk weer een nieuwe quiz. Doe zeker weer mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stellingen weer, ga hier wat mij betreft maar even mee door. En ala het goed is heb je mijn antwoorden al via de mail gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt de 100e reactie op mijn website geplaatst. En de antwoorden van de quiz komen er aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga proberen om dit keer wel weer mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik volg deze blog nu al een tijdje en vandaag had ik het gevoel dat ik mijn verhaal moest delen omdat ik ook slachtoffer was. Na zeven jaar bij hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde hem zo graag vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, Ik heb het beloofd, maar hij weigerde. Ik legde het probleem uit aan mijn moeder en zij suggereerde dat ik liever contact had met een spreuk genaamd Drigbinovia die me zou helpen een spreuk uit te spreken om het terug te brengen, maar ik geloofde nooit in spreuk, ik had geen andere keuze dan de spreuk te proberen, en hij vertelde ik hoef me geen zorgen meer te maken dat alles goed zou zijn dat mijn ex zou terugkeren, hij betoverde verrassend namens mij de tweede dag, het was rond 16:00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, dat hij me terug wilde, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij dat het voor mij werkte, dus we begonnen weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken een relatieprobleem heeft, ik zal zo'n persoon helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige tovenaar die me heeft geholpen met mijn eigen probleem en anders is dan al dat nep. Iedereen heeft hier hulp nodig zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com je kunt WhatsApp bellen via zijn mobiele nummer +2348144480786 voor het beste resultaat voor alles of je probleem

    BeantwoordenVerwijderen