Pagina's

maandag 27 september 2010

Stelling {1}

Ik ben wel benieuwd naar jullie mening en het leek mij leuk om eens af en toe een stelling te plaatsen om jullie mening te horen. Vandaag de eerste stelling:

"De leden van het Nederlandse koninklijkhuis heeft wel een erg strakke definitie van 'privacy' en zouden - net als bijvoorbeeld de Deense koninklijke familie- wel meer foto's mogen vrijgeven."

fotosessie 2010

11 opmerkingen:

  1. Ik vind dat het wel goed is zo, ze hebben recht op hun privacy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, want dan zijn nieuwe foto's ook niet bijzonder meer, omdat er dan bijna dagelijks fotosessies o.i.d. plaatsvinden..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dat de Oranjes ruim genoeg aan bod komen (zie de roddelbladen). In wezen vind ik zelfs dat ze vaak onnodig lastig worden gevallen, maar ik vind dat ze er bewonderenswaardig goed mee om gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het de laatste tijd een stuk beter geregeld, als we de prinsesjes zo vaak blijven zien, vind ik het goed! Maar anders zouden ze wel iets meer op de Denen mogen lijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. de Oranjes komen voldoende in het nieuws, zeker nu ze ook twitteren, laten we ze ook vooral zoveel als mogelijk is bij deze functie het recht houden op hun privacy.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik snap het best wel hoor. Anders zouden die leuke lieve prinsesjes helemaal geen prive leventje meer hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee, hoor alles gaat goed zo! Ik gun ze een rustig gezinsleven! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ben het helemaal eens met de stelling! Er mogen best meer foto's worden vrijgegeven. Voor de duidelijkheid, dat hoeft niet met een fotosessie! Maar bijv. foto's die gemaakt zijn door WA., en dan op verjaardagen worden vrijgegeven.
    En dat geld niet alleen voor het Kroonprinselijk gezin. eigenlijk meer voor de andere royals. De andere kids zien we bijna nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik vind dat ze genoeg foto's en fotomomenten geven, en dat als hun het zo goed vinden ik het ok prima vind

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het ziet er mooi uit zeg, Mariska, je nieuwe lay-out! Heel professioneel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik vind dat we de kinderen van Willem-Alexander vaak genoeg zien. Maar de kinderen van de andere zien we veel minder vaak. Die zou ik wel wat vaker willen zien.

    BeantwoordenVerwijderen