Pagina's

woensdag 12 mei 2010

Nieuws 9 Mei

Prinses Margriet, Prof.Mr.Pieter, Prins Floris & Prinses Aimée bij Liberation Festival
Prinses Margiet , Prof.Mr. Pieter van Vollenhoven waren zondag 9 Mei samen met Prins Floris en Prinses Aimee in het Omnisportcentrum in Apeldoorn aanwezig bij het Liberation Festival. Het Liberation Festival is een parade van Canadese en geallieerde veteranen die om de vijf jaar in Apeldoorn plaatsvindt. De veteranen zijn inmiddels op hoge leeftijd en met het Liberation Festival tracht de Stichting Bevrijding '45 een overgang te bewerkstelligen waarbij jongeren in grote mate betrokken gaan worden.Tijdens het Festival werd op verschillende podia een gevarieerd programma gepresenteerd met muziek van onder andere Waylon en het Glenn Miller Orkest.
Vanvollenhovens9meiVanvollenhovens9mei2
Foto's zijn van C Buys / Royal-Nature Press en mogen zonder toestemming niet over genomen worden.
Voor meer foto's klik HIER

Laurentien leest Belgische schoolklas voor uit ‘Mr. Finney’ 
Op 9 Mei was Prinses Laurentien in Brussel , ze was hier aanwezig bij de kinderboekenbeurs Luistervinken & Boekenwurmen. Natuurlijk las de prinses ook voor , dit keer uit haar eigen boek Mr. Finney.
Foto's klik Een foto overzicht van PPE , De Prinses Komt aan , De prinses luistert , De Prinses leest voor , De prinses neemt de tijd voor de kinderen  , ze praat met kinderenDe prinses heeft over aandacht niet te klagen , De prinses deelt handtekeningen uit

3 opmerkingen:

  1. P.S Handig dat je nu geen code meer in hoeft te tikken!! Krijg je dan geen 'spam' reacties??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat prinses Margriet én prinses Aimee in het rood waren, en dat haarstukje van Margriet is wel écht toepasselijk! (Rood wit Blauw) Laurentien genoot volgens mij genoeg aandacht voor haar verhaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie foto's heb je erbij geplaatst!

    BeantwoordenVerwijderen