Pagina's

vrijdag 8 januari 2016

Nieuwsoverzicht week 1: Weer aan de slag na de feestdagen.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad hebben. Veel van jullie zullen waarschijnlijk de eerste school of werkdagen er alweer op hebben zitten. Ik in ieder geval wel  en ook voor het Koningspaar was weer tijd  om na de feestdagen weer  aan de slag te gaan. 

Koningin Maxima bij uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2016.
Koningin Maxima beet het spits af. Zij was woensdag (6 januari) in de Keukenhof in Lisse bij uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2016. Deze prijs, uitgereikt door de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs, is ingesteld om bekendheid te geven aan de sector, belangstelling te wekken voor de positieve ontwikkelingen in de tuinbouwsector en om innovatief en duurzaam ondernemerschap te stimuleren. De 30ste editie van de prijs ging  naar Boomkwekerij Ebben

Meer informatie (RVD bericht) - Fotoserie ANP - Fotoserie PPE - Fotoserie MPE

Koningin Maxima bij ondertekening lening Europese Investeringsbank (EIB) aan Qredits Microfinanciering Nederland
Gisterenmiddag (Donderdag 7 januari) was Koningin Maxima in museum De Hermitage in Amsterdam bij de ondertekening  van een lening van 100 miljoen euro van de Europese Investeringsbank (EIB) aan Qredits Microfinanciering Nederland. Met deze lening kan Qredits de komende jaren meer leningen verstrekken en coaching geven aan Nederlandse (startende) ondernemers. Koningin Máxima was hierbij aanwezig in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.
Verder deze week....

2 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje van de start van het nieuwe jaar. Allemaal nog de beste wensen vanuit Rosmalen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto is het, van koningin Máxima met alle tulpen!
    Verder mooi compleet overzicht.
    En de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar (beetje laat, maar kan nog..)
    Vind de kopfoto erg leuk gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen