Pagina's

zaterdag 11 oktober 2014

Dubbeldoop: Prinses Zita en Alaïa-Maria

ANP HANDOUT ROYAL IMAGES RVD / RENEE NIEUWENDIJK-HOEK *NAAMSVERMELDING VERPLICHT* NO ARCHIVES / NO SALES / EDITORIAL USE ONLY
Zaterdag 4 oktober zijn Prinses Zita en Alaïa-Maria gedoopt.
Prinses Zita Clara werd op 21 februari als oudste dochter van Prins Jaime en Prinses Viktoria. Alaïa-Maria Irene Cecile werd op 20 mei  geboren als oudste dochter van Prinses Carolina en Albert.

De dubbeldoop van de  twee jongste kleindochters van Prinses Irene vond plaatst  in de Maria ter Zeekerk in Noordwijk en werd voorgegaan door pater Gregory Brenninkmeijer SJ, en pastoor Theo Blokland van de Maria ter Zeekerk.

De peetouders van Alaïa-Maria zijn Prinses Margarita, Prins Constantijn, Philippe Brenninkmeijer en mevrouw Silvia Brenninkmeijer-Arboli. Zita Clara Koning Willem-Alexander , Prinses Margarita, Prinses Maria-Teresa de Bourbon de Parme, mevrouw Dorothea ter Riet-Bartos en de heer Jacco Eltingh als peters. Verder waren er ook veel andere familieleden bij aanwezig. Op de twee foto's die ik op Twitter vond zijn o.a. het koningspaar met hun kinderen  , Prinses Annette met de kinderen , Margarita met dochters en Aimee met dochters te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten