Pagina's

donderdag 23 december 2010

550ste en 600ste reactie geplaatst

Het is al weer een tijdje geleden dat de 550 reactie door Jenny is geplaatst , maar daar krijgt je als nog een collage voor! De 600ste reactie is geplaatst door Vivian.



Verder wil ik alle andere die reacties achterlaten ook bedanken en iedereen alvast een fijne kerst en oud en nieuw wensen

8 opmerkingen:

  1. Prachtige collages zeg! Jij ook fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alle lezers van deze website en ook Mariska, alvast hele fijne Kerstdagen, want morgen ben ik niet thuis, dus ook niet achter de computer en nieuwjaar wensen vind ik nog te vroeg met nog een week te gaan, dus dat komt nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel voor de leuke collage, ik ga hem zo snel mogelijk plaatsen! Lieve foto van Máxima met Ariane staat erop! Ook een leuke kerstcollage, jij ook goede kerstdagen gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hopelijk kan ik in 2011 deze blog wederom bezoeken! Succes ermee! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supermooie collages! Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie collages hoor, erg leuk gemaakt! Ik hoop dat je fijne feestdagen hebt gehad en snel weer een nieuw logje zult plaatsen!
    Ik ben de laatste tijd niet meer zo actief wat reageren betreft vanwege drukte met studie en andere dingen, ik stel het erg op prijs dat je wel op mijn site blijft reageren!

    BeantwoordenVerwijderen