Pagina's

maandag 1 november 2010

Koninklijke bruidsmode: Deel {1} Prinses Maxima

Prins Maurits en Prinses Marline zijn eind deze maand 12,5 jaar getrouwd en over iets minder dan drie weken  -op zaterdag  20 November-  gaan Prins Carlos en Prinses Annemarie voor de kerk trouwen. Een mooie gelegenheid om de koninklijke bruidsjurken eens te gaan bekijken en daarom vanaf vandaag de serie Koninklijke Bruidsmode met in het eerste deel Prinses Maxima.

Prinses Máxima droeg een klassieke, roomwitte bruidsjurk van het Italiaanse merk Valentino Coutur. De jurk kocht ze in Parijs. De jurk is gemaakt van mikado-zijde en heeft driekwarts  mouwen en een opstaande boothals. De jurk heeft een vijf meter lange sleep van zijde en tule met stippeltjes. De lange sluier is met de hand versierd met motieven van bloemen en ranken van kant. De sluier van Máxima is vastgezet met een tiara met sterren. Deze is samengesteld uit onderdelen van tiara's die door vroegere Nederlandse koninginnen zijn gedragen. Zo zaten er deeltjes uit de hoofdsieraden van koningin Emma en koningin Wilhelmina bij. Verder droeg Máxima diamanten oorhangers en een diamanten armband.


Wat vinden jullie van deze bruidsjurk?

18 opmerkingen:

  1. Één van de mooiste bruidsjurken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk onderwerp, bruidsjurken! De jurk was erg simpel, maar zeker niet lelijk! Hij stond Máxima erg mooi, maar er hadden misschien wat meer versierseltjes aan gekund.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind de jurk een van de meest koninklijke van alle jurken van alle koningshuizen. die van victoria was lang niet zo origineel en koninklijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt fantastisch, mooier had niet gekund!!!echt heel eenvoudig maar zoo mooi, het was echt haar jurk en dat moet echt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een prachtige bruidsjurk! Heel eenvoudig, maar toch heel koninklijk en stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een mooie jurk, hoewel ik 'm niet heel bijzonder vind...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt prachtig! Misschien kon er wat meer versiering op, de voorkant was nogal erg sober! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een fantastische jurk! Geweldig totaalplaatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weet iemand van welk merk de sluier is die maxima droeg?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een droom van een jurk; maar wat een enorme sluier!! Lijkt me behoorlijk lastig...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. super mooi eenvoudige jurk en super gave sleep en sluier niks meer aan doen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen