Pagina's

dinsdag 14 april 2015

Koningin Maxima in Amersfoort en Utrecht

Koningin Máxima bezoekt Steunstichting Voedsel Focus Amersfoort
Koningin Máxima heeft vanochtend een bezoek gebracht aan Steunstichting Voedsel Focus Amersfoort. Deze stichting is opgericht om klanten van de voedselbank te helpen hun situatie structureel te verbeteren. Klanten van de voedselbank hebben vaak meerdere problemen. De stichting coördineert hulpverlening en geeft voorlichting en advies. Wil men in aanmerking blijven komen voor een voedselpakket, dan hangt dat nauw samen met de inzet van de klanten om hun huishouden op orde te krijgen.

Tijdens het bezoek sprak Koningin Máxima met betrokkenen over de bijzondere werkwijze van de stichting en vertelden vrijwilligers over hun werkzaamheden en ervaringen. Tot slot kreeg zij een rondleiding door de voedselbank.

Steunstichting Voedsel Focus Amersfoort is één van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds. Koningin Máxima reikt 21 mei 2015  als beschermvrouw van het Oranje Fonds de prijs uit. 

Fotoserie PPE  - Fotoserie ANP - Fotoserie MPE

Koningin Máxima bezoekt netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers ‘Guts and Glory’
Koningin Máxima bezocht vanmiddag (14 april) in het Beatrix Theater in Utrecht de netwerkbijeenkomst ‘Guts & Glory’ van Vrouwennetwerk VNO-NCW West, VNO-NCW en MKB-Nederland. De bijeenkomst richt zich op de ontwikkeling van vrouwelijke ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en maakt deel uit van het programma van de Week van de Ondernemer. Deze wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 april in het Beatrix Theater gehouden.
Thema is het stimuleren van vrouwelijk ondernemer- en leiderschap en het belang van zakelijke en persoonlijke groei.

Koningin Máxima sprak na afloop van de bijeenkomst op het netwerkplein van MKB-Nederland met enkele vrouwelijke ondernemers over hun ervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten